browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Home

Ooit iemand onmoet die niet van koekjes hield? Ik niet. Zo’n lekker zoet of hartig tussendoortje dat je helpt om het nog even vol te houden tot de volgende maaltijd lijkt wel in elk land van de wereld te bestaan. Ieder land heeft zijn eigen zoete en hartige koekjes. In deze blog ga ik de wereld van de koekjes ontdekken. In elke post geef ik een nieuw recept van een traditioneel koekje uit een ander land. En omdat ik het niet kan laten om ook iets nieuws te bedenken, geef ik in de post er na een zelf bedachte variatie op het klassieke koekje. Ik ben zo nieuwsgierig wat ik tegen ga komen! Wat is het lievelingskoekje op Cook Island? Houden de eskimo’s van een lekker zoet tussendoortje tijdens de lange dagen in de zomer. En wat dopen de Nepalese Sherpa’s eigenlijk in hun yakboterthee? Volg mij en ga mee op ontdekkingstocht!

This post is also available in: Engels


2 Responses to Home

  1. Roger Hilbers

    Heb je een goed recept en bakinstructie voor oerhollandse pepernoten? En dan bedoel ik niet kruidnoten, die kleine ronde mini-speculaasjes, maar de grote zachte bruine deegbonken met anijssmaak. Ik kan op internet wel wat recepten vinden, maar als ik dat probeer komt dat niet in de buurt van wat de warme bakker maakt.

    • dbrewer

      Ik was twee weken geleden in Zaandam en proefde daar bij een bakkertje de lekkerste ooit! Die waren wel niet heel klein, maar wel precies taai en anijzig genoeg. Ik was al van plan om zelf er mee aan de slag te gaan, maar ga dat nu meteen dit weekeinde doen en zal je dan laten horen hoe het is gegaan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.